De Nationale Sportweek van 2017 vindt plaats van 9 t/m 17 september en sv. Op de Korrel doet hier kleinschalig aan mee. Afgelopen jaar was er een open dag, in samenwerking met verenigingen uit de buurt en Sporthal de Bongerd. Daar naast konden de bezoekers aan de koopzondag "Creatief Bemmel" kennis maken met de schietsport op de braderie in de KNSA Promotiewagen. Dit jaar staat de promotie op een wat lager pitje, maar mensen die vurig enthousiast zijn kunnen nog steeds terecht op onze vereniging.

Op 10 september zullen de Nederlandse Kampioenschappen Kruisboog bij sv. Op de Korrel geschoten worden. De week erna, op 17 september, vindt onze jaarlijkse kruisboogmarathon plaats, waar de schutters een 250 schoten slijtageslag ondergaan. Kijkers zijn op beide dagen natuurlijk van harte welkom.

Op de gebruikelijke verenigingsavonden kunnen geïnteresseerden binnenlopen om een kijkje te nemen, maar bij vooraf aanmelden viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan men vrijdags ook zelf wat schoten doen. Jeugdigen tot 21 jaar kunnen na aangeven aansluiten bij de jeugdtraining op vrijdag vanaf 19:15u.

En dat was nog niet alles. Sv. Op de Korrel doet mee aan de Albert Heijn Sportactie. Bij AH Buitengracht te Bemmel kan er gespaard worden voor gratis sport lessen, met in dit geval de mogelijkheid om te kunnen proeven van de schietsport. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de AH Sportactie of in de winkel.

Kort om; minder uitbundig dan de 2016 editie, maar de schietsport blijft zeker zo leuk als afgelopen jaar en daarom blijft sv. Op de Korrel aansluiting houden bij de Nationale Sportweek.