Zondag 9 april werd bij sv. Op de Korrel in Bemmel de Kampioenenwedstrijd geschoten van de Gelderse Kruiboog Bond (GKB). Bart Wolters en Yvonne Kuster mochten mee schieten voor de titels die verdeeld werden, waarbij beide schutters uitkwamen in zowel  de discipline “Met Diopter” in de A-klasse als ook  in de discipline “Zonder Diopter”.
In de voorronde van deze dag schoot Bart een score van 195, waarbij Yvonne een score van 194 punten van de 200 wist neer te zetten. Na de 10 schoten finale stonden zij gelijk met een totaalscore van 292 punten. Dat betekend dat er een zogenaamde “na-kamp” geschoten wordt om een winnaar te kunnen bepalen. Bart wist hier 35 punten te behalen, maar Yvonne 39 en kwam als winnaar in de A-klasse naar voren. De titel voor Algemeen Kampioen Met Diopter ging naar Glenn Witjes van E.M.M. uit Giesbeek, deelnemer in de Ere-klasse.
In de discipline “Zonder Diopter” schoten ook beide Op de Korrel schutters, waarbij Yvonne een score van 160 punten behaalde. Bart wist zijn mannetje wederom te staan en schoot een nette score van 194 punten. Daarmee stond hij 10 punten los van Wim Thüss bij aanvang van de finale, waar hij de voorsprong alleen maar uitbreidde. Met een bijna perfecte score van 99 punten van de maximale 100, wist hij Algemeen Kampioen Zonder Diopter te worden.

Alle scores, het seizoensverloop en het wedstrijd verloop zijn te vinden op de website van de GKB.