De drukke schietweek bij sv. Op de Korrel is weer afgesloten en en kan positief teruggekeken worden op een goed gelopen Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en Nederlandse Kampioenschappen Teams vrijstaand Luchtgeweer / -Pistool editie 2019. Uitslagen van de geschoten wedstrijd waren natuurlijk in de LIVE-stream en de uitslagenlijst te zien, maar het officiële uitslagenboekje is nu ook beschikbaar.
Met zo'n 40 vrijwilligers van s.v. Op de Korrel en een aantal vrijwilligers vanuit de KNSA, is er hard gewerkt om de in totaal 440 wedstrijden verdeeld over 23 series te kunnen schieten. En we zijn natuurlijk blij met alle deelnemers die naar Bemmel afgereisd zijn, zelfs tijdens vakanties of gewoon op hun vrije Hemelvaartsdag en mooie zomerse lentedagen Of behaalde resultaten goed of slecht zijn valt natuurlijk te bediscussiëren en niet alle zaken bij een dergelijke wedstrijd zijn vooraf af te vangen, maar ieder heeft zijn of haar best gedaan. Hiermee kon het een geslaagd evenement worden, voor schutter en organisator. Dank aan iedereen hiervoor!
 Uitslagen van de LKK en van de NK Teams zijn beide in het boekje te vinden. Verder blijven de schotbeelden zichtbaar via onze website.
Prijsuitreikingen zijn niet gehouden, als vooraf aangegeven. De medailles voor de Nederlandse Kampioenschappen Teams zullen uitgereikt worden tijdens Schietsport Totaal 2019, volgens een door de KNSA opgesteld programma. Kijk hiervoor o.a. op de website van de KNSA.
Wij danken deelnemers voor de sportieve inzet en zien alle bezoekers graag een volgende keer terug bij onze vereniging, bijvoorbeeld voor onze 40e Internationale Open Wedstrijd van 3 t/m 12 (m.u.v. 6) Oktober 2019.

En de organisatie van een evenement brengt naast het vele vrijwilligerswerk ook kosten met zich mee. Natuurlijk zijn er inschrijfgelden, maar......

zonder sponsoren is een dergelijk evenement niet te bewerkstelligen. Vandaar dat wij natuurlijk graag onze dank uitspreken voor de ondersteuning door de sponsoren en hun betrokkenheid bij sv. Op de Korrel Bemmel tijdens de Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en Nederlandse Kampioenschappen Teams, afgelopen maand.
Onderstaand een overzicht van de aangesloten sponsoren bij dit evenement, hun advertentie en foto's van de eventuele promotie-stand.

ABVisie en Matchmanager

Goed Schot Schietsportservice en Steyr Sport GmbH

Relex Shooting

STP Modeling en Maquette Studio Stens