Alle voorrondes zijn geschoten, waaruit de stand in het individuele en teamklassement is vastgesteld. De hoogst geplaatste schutter per team, mag zijn of haar team komen verdedigen of de aanval inzetten voor een hoger plaatsje. Ook individueel worden de prijzen tijdens de finaleavond verdeeld.
De deelnemers en supporters worden op zaterdag 6 mei tussen 19.30 en 9.45 verwacht bij SV Op de Korrel.
Er zal eerst een halve finale plaatsvinden, waarna de beste 8 van de halve finale doorgaan naar de echte finale. Zoals ook eerder vermeld, start iedere halve finalist op 0. De eventuele geschoten tienen tellen nog mee voor de wisseltrofee. Bij de finale tellen de tienen niet meer mee. Zoals eerder vermeld, mocht de winnaar van de voorronde niet kunnen, dan mag deze alleen vervangen worden door een deelnemer uit hetzelfde team. Dus er kan niet door een deelnemer van een ander team geschoten worden voor een team dat niet kan.
De wedstrijdleiding ontvangt graag voor 4 mei de naam van de vervanger als nummer 1 niet kan, zodat dit tijdig verwerkt kan worden in het scoresysteem. Mocht er niemand van het team kunnen, dan horen we dit ook graag voor aanstaande donderdag 4 mei.