Het nieuwe schietsportseizoen 2023-2024 staat voor de deur en vol motivatie na de zomervakantie gaan wij richting ons eerste jaarlijkse schietsport evenement. Schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel is dan ook verheugd U allen te mogen uitnodigen voor de 44e Internationale Open Wedstrijd op

donderdag 5 oktober t/m zaterdag 14 oktober
(m.u.v. zondag 8 oktober)

Het gebruikelijke draaiboek houdt in dat de benedenverdieping weer volledig geopend is als schietlokaal en daar afwisselend Kruisboog en KleinKaliber geschoten kan worden. Kijk in het Programma op pagina 3 voor de mogelijkheden.
Er zal gewerkt worden met globale tijdvakken voor reservering via de website, waarbij geen gezamenlijke aanvangs- en eindtijden aangehouden worden zoals bij officiële wedstrijden veelal het geval is, maar een doorlopende wissel.
Deelname in de discipline Kruisboog zien wij door de jaren heen helaas sterk teruglopen, met daarbij de jaarlijkse uitdaging de juiste klasseringen te achterhalen. Hierdoor is er voor gekozen om, net als in de discipline KKP, schutters te laten deelnemen in één gezamenlijke klasse. Wel is de prijzenstaffel gelijk getrokken met de overige disciplines. Mocht deelname aantrekken, dan zal dit voor een volgende editie opnieuw bekeken worden.
Er zijn weer geldprijzen te winnen! Het Teilerschieten wordt dit jaar wederom mogelijk gemaakt. Is het precisie of geluk? Er waren in ieder geval vele gelukkige winnaars in de afgelopen jaren.
Bij de reguliere wedstrijd is er voor de junioren georganiseerd dat alle podium winnaars een prijs in ontvangst mogen nemen. Alle inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op pagina’s 4 - 7 van het uitnodigingenboekje.

Deze 44e Internationale Open Wedstrijd komt in aanmerking als:

  • KNSA RANKING WEDSTRIJD (voor de betreffende categorieën) (link)
  • KNSA LANDELIJKE JUNIOREN COMPETITIE (link)
  • GRAND PRIX WEDSTRIJD (link)

Alle vrijwilligers zetten zich in om de bezoekers een leuke wedstrijd te laten beleven. Wij vragen U echter om hier ook zelf aan bij te dragen. Onze sterke voorkeur gaat uit naar de inschrijving via onze website.
Tot slot willen wij alle deelnemende schutters succes wensen, met het vooruitzicht op een leuke score en een voldaan gevoel.