De drukke schietweek bij sv. Op de Korrel is weer afgesloten en en kan positief teruggekeken worden op een goed gelopen Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en Nederlandse Kampioenschappen Teams vrijstaand Luchtgeweer / -Pistool editie 2019. Uitslagen van de geschoten wedstrijd waren natuurlijk in de LIVE-stream en de uitslagenlijst te zien, maar het officiële uitslagenboekje is nu ook beschikbaar.
Met zo'n 40 vrijwilligers van s.v. Op de Korrel en een aantal vrijwilligers vanuit de KNSA, is er hard gewerkt om de in totaal 440 wedstrijden verdeeld over 23 series te kunnen schieten. En we zijn natuurlijk blij met alle deelnemers die naar Bemmel afgereisd zijn, zelfs tijdens vakanties of gewoon op hun vrije Hemelvaartsdag en mooie zomerse lentedagen Of behaalde resultaten goed of slecht zijn valt natuurlijk te bediscussiëren en niet alle zaken bij een dergelijke wedstrijd zijn vooraf af te vangen, maar ieder heeft zijn of haar best gedaan. Hiermee kon het een geslaagd evenement worden, voor schutter en organisator. Dank aan iedereen hiervoor!
 Uitslagen van de LKK en van de NK Teams zijn beide in het boekje te vinden. Verder blijven de schotbeelden zichtbaar via onze website.
Prijsuitreikingen zijn niet gehouden, als vooraf aangegeven. De medailles voor de Nederlandse Kampioenschappen Teams zullen uitgereikt worden tijdens Schietsport Totaal 2019, volgens een door de KNSA opgesteld programma. Kijk hiervoor o.a. op de website van de KNSA.
Wij danken deelnemers voor de sportieve inzet en zien alle bezoekers graag een volgende keer terug bij onze vereniging, bijvoorbeeld voor onze 40e Internationale Open Wedstrijd van 3 t/m 12 (m.u.v. 6) Oktober 2019.

En de organisatie van een evenement brengt naast het vele vrijwilligerswerk ook kosten met zich mee. Natuurlijk zijn er inschrijfgelden, maar......

De Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en Nederlandse Kampioenschappen voor Teams Luchtwapens vrijstaand worden momenteel verschoten bij sv. Op de Korrel in Bemmel. En deze zijn tijdens de wedstrijden LIVE te volgen via internet! Dag twee is "on the way" en staat jou favoriet op de baan of wil je juist weten wat de concurrenten doen, kijk dan naar de schotbeelden via de LIVE-stream. In het menu links bovenin het LIVE-scherm is direct tussen de disciplines te kiezen. Tevens zijn de geschoten series en schotbeelden nog terug te kijken door op de namen van de deelnemers te klikken, waarna een volgende venster geopend wordt. Als voorbeeld hieronder een topscore van dhr. van Vondel met 421,0 punten.

De Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en de Nederlandse Kampioenschappen Teams Luchtpistool en -Geweer worden dit seizoen geschoten bij sv. Op de Korrel te Bemmel. 
In een ruime week van vrijdag 24 mei t/m zaterdag 1 juni kunnen de deelnemers opgegeven worden, waarbij op hemelvaartsdag (30 mei) en de daarop volgende dag de series overdag gepland zijn met starttijden van 10.00 tot 18.00 / 16.00uur.
Klik op de link om naar de Baanplanner te gaan voor directe reservering vanaf 18 maart, maar vergeet zeker niet de inschrijvingen af te handelen met de daarvoor bestemde formulieren voor Teams of Individuele deelname per vereniging. Uiterlijke inzenddatum hiervoor is 5 mei aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Gedetailleerde informatie hierover is te vinden in het uitnodigingen / programma boekje: Uitnodiging LKK 2019.

Onderstaand zijn de Aanmeldingsformulieren voor de LKK zijn te downloaden in Microsoft Word en PDF formaat.
Het gebruik van de Microsoft Word formulieren wordt aangeraden, zodat u rechtstreeks hierop kunt invullen en de gegevens beter overgenomen kunnen worden.
Individuele aanmeldingen (MS Word)
Individuele aanmeldingen (PDF)
NK teams aanmeldingen (MS Word)
NK teams aanmeldingen (PDF)

Drukke tijden bij sv. Op de Korrel, zoals de afronding van alle zaken rondom Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en Nederlandse Kampioenschappen Teams vrijstaand Luchtgeweer / -Pistool editie 2017, maar ook voor de wedstrijd die op 10 juni weer verschoten gaat worden. Uitslagen van de geschoten wedstrijd waren natuurlijk in de LIVE-stream en de uitslagenlijst te zien, maar het officiële uitslagenboekje is nu ook beschikbaar.

Met zo'n 40 vrijwilligers van sv. Op de Korrel en een aantal vrijwilligers vanuit de KNSA, is er hard gewerkt om de in totaal 468 wedstrijden verdeeld over 23 series te kunnen schieten. En we zijn natuurlijk blij met alle deelnemers, die ook bij de extreme temperaturen, speciale voetbalfinales en op hun vrije Hemelvaartsdag, gewoon naar Bemmel afgereisd zijn. Of behaalde scores goed of slecht zijn valt natuurlijk te bediscussiëren en niet alle zaken bij een dergelijke wedstrijd zijn vooraf af te vangen, maar ieder heeft zijn of haar best gedaan. En hiermee kon het een geslaagd evenement worden, voor schutter en organisator. Dank aan iedereen hiervoor! 

Uitslagen van de LKK en van de NK Teams zijn beide in het boekje te vinden. Verder blijven de schotbeelden zichtbaar via onze website.

Prijsuitreikingen zijn niet gehouden, als vooraf aangegeven. De medailles voor de Nederlandse Kampioenschappen Teams zullen uitgereikt worden tijdens Schietsport Totaal 2017, volgens een door de KNSA opgesteld programma. Kijk hiervoor o.a. op de website van de KNSA.

Wij danken deelnemers voor de sportieve inzet en zien alle bezoekers graag een volgende keer terug bij onze vereniging, bijvoorbeeld voor onze 38e Internationale Open Wedstrijd van 5 t/m 14 (m.u.v. 8) Oktober 2017.

De organisatie van een evenement brengt naast het vele vrijwilligerswerk ook kosten met zich mee. Natuurlijk zijn er inschrijfgelden, maar......